شهیدی: ایثار اجتماعی باید به گفتمان جامعه تبدیل شود

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام سید محمدعلی شهیدی  رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران که صبح امروز در اجلاسیه دومین همایش ملی ایثار اجتماعی در حوزه هنری سخن می‌گفت؛ با اشاره به قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران توضیح داد: دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت به طور رسمی سال ۹۳ کار خود را آغاز کرد. توسعه این در جامعه ایثارگران و کل کشور است. اولین جلسه با دانشگاه آزاد اسلامی و دومین جلسه نیز با دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد. مقاله و کتاب‌هایی نیز در جامعه نوشته شد.

وی ادامه داد:فرهنگ ایثار و شهادت که ریشه در عاشورا دارد در دوران دفاع مقدس به اوج خود رسید. در طول جنگ تحمیلی ۲۳۰ هزار ایثار یا ایثارگر و شهید داشتیم. جامعه اگر بخواهد موفق و سعادت‌مند باشد یقین باید این فرهنگ در آن رشد کند. فرهنگ ایثار و فداکاری در جنگ عامل پیروزی ما بود. صدام بهترین تسلیحات را داشت اما مردم ما با این فرهنگ توانستند در حالی که تنها بودیم پیروز شوند و صدام به روزی رسید که به مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نامه نوشت تا جنگ پایان یابد. ما حدود۶۴ خانواده پنج شهید، ۸۵ خانواده چهار شهید و ۶۳ خانواده سه شهید و هفت هزار، دو شهید داریم‌.

معاون رییس جمهور خاطرنشان کرد: ما از هر طریقی کار می‌کنیم تا یک جامعه ایثار گر در جامعه داشته باشیم. با این فرهنگ می‌توانیم با هجمه‌های دشمن مقابله کنیم. در رابطه با ایثار اجتماعی نیز تمام اشخاص و نهادها باید کار کنند تا گفتمان سازی در این مسأله داشته باشیم.

حسین علیزاده روزگار کرونا را چگونه می‌گذارند؟
هم اکنون بخوانید

شهیدی با بیان اینکه هنوز هم جبهه جنگ داریم بیان کرد: جبهه جنگ امروز ما جبهه جنگ اقتصادی است که با توجه داشتن به ایثار اجتماعی در این عرصه هم می‌توانیم پیروز باشیم.

در ادامه، شهرکی‌پور دبیر این اجلاسیه در سخنانی با تبیین مفهوم ایثار اجتماعی بیان کرد: یکی از کارکردهای اصلی ایثار اجتماعی کاهش آسیب‌های اجتماعی است. فرهنگ ایثار به‌عنوان یک اصل عامل نجات بخش و تاثیر گذار بوده و اصلی ترین منبع قدرت نرم و هویت ساز جامعه ما در این موضوع نهفته است.ایثار اجتماعی موجب گسترش جامعه خواهد شد.

وی ادامه داد: اعتماد نو به نقل از برنامه‌ریزی‌های این همایش از سال ۹۷ با برگزاری ۱۵ جلسه انجام شده است. حاصل این جلسات کتابی است که در همین اجلاسیه رونمایی خواهد شد. بعد از فراخوان ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه رسید که در مرحله اول ارزیابی علمی۸۳ مقاله انتخاب شدند و در مرحله بعدی ۱۴ مقاله مورد ارزیابی تخصصی قرار گرفت. دانشگاه امام صادق یکی از نهاد هایی بود که با ما همکاری داشت و دبیرخانه این همایش تمام فعالیت‌های خود را جهت ریل گذاری موضوع ایثار اجتماعی انجام داده است و اکنون نوبت تصمیم سازان است که گفتمان سازی کنند.

به گزارش ایسنا در بخشی از پنج اسوه ایثار اجتماعی با حضور دکتر جهانگیری معاون اول رییس جمهور تقدیر شد.
پدر شهید محمد شفیعی‌چایگانی، دکتر کتایون نجفی زاده بنیان گذار نخستین اعتماد نو به نقل از برنامه پیوندی ریه ایران، دکتر میثم یوسفی فوق تخصص بیماری‌های عفونی در نقص ایمنی، رسول جانی زاده فعال رسانه‌ای و جهادگر و عابدین مهدوی عکاس و فیلمساز بین‌المللی جنگ و بحران پنج اسوه ایثار اجتماعی این همایش بودند.
همچنین کتاب «ایثار اجتماعی» در این همایش رونمایی شد.
انتهای پیام

جذب توریست‌های همسایه اولویت بازاریابی استان‌ها
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 6 =

دکمه بازگشت به بالا