تقویت صنعت گردشگری نیازمند نگاه تخصصی، علمی و حرفه ای است

علیرضا ایزدی در آئین افتتاح مجتمع پذیرائی اقامتی ملل در شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه اظهار کرد: امروزه شاه بیت حوزه خدمات که یکی از اضلاع مثلث توسعه پایدار در کنار صنعت و کشاورزی به شمار می رود، صنعت گردشگری و صنایع وابسته به آن همچون صنعت هتلداری است که در دنیا با توجه به گردش مالی بالا می‌تواند بسیاری از مشکلات جوامع را در حوزه اقتصادی و اجتماعی برطرف کند.

وی با تاکید بر اینکه صنعت گردشگری گوی سبقت را از بسیاری صنایع بویژه صنایع روز دنیا نظیر خودروسازی و پتروشیمی ربوده است، اظهار کرد: صنعت گردشگری و توریسم با یک اختلاف فاحش و چشمگیر با سایر صنایع مسیر توسعه را شتابان طی می‌کند.

ایزدی با اشاره به پتانسیل ارزشمند ایران در حوزه‌های گوناگون تصریح کرد: ایران از ظرفیت بالایی به عنوان یکی از محورهای گردشگری دنیا برخوردار است و قریب به ۸۰ سال است که این کشور در حوزه گردشگری فعال است، اما به دلیل اینکه نتوانسته‌ایم نگاه تخصصی و علمی را وارد صنعت گردشگری کنیم، کمافی‌السابق در رتبه‌های پائین قرار داریم.

وی به رتبه هفتم ایران در حوزه برخورداری از آثار تاریخی و  طبیعی گفت: بخش عمده‌ای از این داشته ها نظیر جاذبه‌های طبیعی موهبتی الهی است و بخشی دیگر به برکت تمدن ارزشمند کهن برای نسل های باقی مانده است.

وی از شهرستان تاریخی و کهن ساوه به عنوان یکی از خاستگاه های تمدنی نام برد و افزود: برخورداری ساوه از آثار و ابنیه تاریخی در ادوار گوناگون و نیز وجود بقاع متبرکه در ساوه می‌تواند در حوزه گردشگری و جذب گردشگر جهشی ایجاد کند.

هفتمین دوره «حراج ملّی» برگزار می‌شود
هم اکنون بخوانید

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی تصریح کرد: ساوه علیرغم برخورداری از ترافیک مناسب ترددی متاثر از قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی کشور و برخورداری از ابنیه و آثار تاریخی متعدد نظیر مسجد جامع هزار ساله و کهن، متاسفانه سهم موثری در میزان جذب گردشگر نداشته است.

وی تامین زیرساخت‌های گردشگری نظیر احداث مجتمع‌های پذیرایی و اقامتی را از جمله ضرورت‌های جذب گردشگر دانست و افزود: احداث دفاتر خدمات مسافری و هتل‌ها و حمایت از بخش خصوصی برای احداث زیرساخت‌های گردشگری می‌تواند جهشی را در توسعه صنعت گردشگری و رسیدن به افق ترسیم شده در چشم انداز سال ۱۴۰۴ ایجاد کند.

ایزدی با اشاره به سند چشم‌انداز ۲۰ ساله کشور گفت: بر اساس این سند تا سال ۱۴۰۴ باید بتوانیم ۲۰ میلیون گردشگر جذب کنیم. با تلاش‌های صورت گرفته جذب گردشگر از ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در سالجاری عبور کرد ولی تا رسیدن به ۲۰ میلیون نفر اختلاف فاحشی وجود دارد و امیدواریم با تامین زیرساخت‌ها و تاسیسات بتوانیم به این چشم‌انداز دست یابیم.

وی افزود: ساوه به لحاظ مزیت تاریخی، صنعتی، کشاورزی و سایر جاذبه های اقتصادی می تواند نقش قدرتمندی را در توسعه صنعت گردشگری به شرط حمایت از سرمایه گذاران و بخش خصوصی ایفا کند.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ساوه نیز افتتاح مجتمع‌های گردشگری را زمینه ساز آرامش و رفاه گردشگران و مسافران دانست و افزود: احداث مجتمع های پذیرایی و اقامتی از زیرساخت های مهم توسعه صنعت گردشگری است.

رضا ایاز از صنعت گردشگری به عنوان صنعت فاخر و فرهنگی نام برد و افزود: توسعه پایدار هر جامعه ای وابسته به توسعه صنعت گردشگری است و معرفی جوامع گامی در جهت تقویت سرمایه گذاری در حوزه های گوناگون خواهد شد.

قربانی از رادیو نمایش رفت/معاون صدا: حوصله مخاطب امروز زیاد نیست
هم اکنون بخوانید

در ادامه جابر رضایی مدیر مجتمع پذیرایی اقامتی ملل شهر صنعتی کاوه گفت: این مجتمع با صرف اعتباری معادل ۳.۵ میلیارد تومان برای احداث و ۱.۵ میلیارد تومان برای تجهیز و با ایجاد اشتغال مستقیم برای ۲۵ نفر و غیرمستقیم برای ۶۰ نفر احداث شده است.

وی ظرفیت پذیرایی این مجتمع را ۸۰۰ نفر و اقامتی را ۷۰ نفر بیان کرد و افزود: برای احداث این مجتمع یک میلیارد تومان تسهیلات گردشگری تخصیص یافته است.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 5 =

دکمه بازگشت به بالا