به گزارش ایسنا، شکرخواه – استاد علوم ارتباطات و روزنامهنگار پیشکسوت- که در مراسم بزرگداشت بیستمین سالگرد تاسیس خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) سخن میگفت، خاطرنشان کرد: فرا رسیدن بیست سالگی ایسنا را تبریک میگویم و به این فکر میکنم که چقدر این بیست سال سریع گذشت. به همین خاطر این روز را به ابوالفضل فاتح (یکی از موسسان) و ایسناییها تبریک میگویم.
او ادامه داد: در واقع هم باید تبریک گفت و هم تاکید کرد که دیگر وقت چرخش است. به گمانم باید اطرافمان را خیلی خوب رصد کنیم. دیگر زمان آن نیست که در تحریریهها بنشینیم، خبر ادیت و گفتوگو و گزارش آماده کنیم. در زمانه دادههای بزرگ نقش خبرگزاریها به سرعت در حال تغییر است. پیشنهاد میکنم که شما در برگزاری نشستهایی در این زمینهها پیشقدم شوید و به این موضوع بپردازید که آیا امروز دنیای خبرگزاریها همانند بیست سال پیش است؛ من اینچنین فکر نمیکنم.
این استاد علوم ارتباطات با بیان اینکه فضای معاصر به ما جیره های دائم از اطلاعات میدهد، اظهار کرد: اما نباید به این نوع غذاها عادت کنیم. ایسنا در روزهای نخست خود با گفتوگوهای اختصاصی پرش کرد. الان نیز باید به این فکر کند که چه چیزی میتواند داشته باشد که مخاطبان جهانی به آن عادت ندارند.
شکرخواه بیان کرد: این حجم عظیم از شبکههای ارتباطی به عنوان بزرگترین دستاورد بشری همانند یک سلسله عصبی است که وقتی ارتباطات آن قطع میشود شک ایجاد میشود. ما در روزهای گذشته یک شبکه را خاموش کردیم و شکهای زیادی در انتظارمان است.
این روزنامهنگار پیشکسوت در پایان سخنان خود به خبرگزاری ایسنا توصیه کرد: امیدوارم در عصر ارتباطات به این نتیجه برسیم که ممیزه ایسنا با سایر خبرگزاریها در چیست؟ اینکه این خبرگزاری روزانه مرجع چند منبع بوده است، چه اهمیتی دارد. امروز مساله ایسنا باید نوع تولید باشد و نه مصرف آن.
انتهای پیام