شاخص دلار پس از سه روز ریزش، صعودی شد

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، در معاملات روز چهارشنبه بازارهای ارز، فضای معاملات بار دیگر کاملا تحت تاثیر اخبار مربوط به جنگ تجاری آمریکا و چین قرار گرفت. در شرایطی که معامله‌گران امیدوار به موافقت طرف آمریکایی با درخواست طرف چینی برای برداشته شدن متقابل تعرفه‌های اضافی بر روی محصولات وارداتی از یکدیگر در فاز نخست توافق تجاری بودند، مجلس سنای آمریکا در اقدامی که به نگرانی‌ها از تشدید مجدد اختلافات دامن زد با تصویب قطعنامه‌ای از تظاهرات داخلی هنگ کنگ حمایت کرد.

امره اشپایتسر، تحلیل گر معاملات ارزی در موسسه “وست پاک فارکس ” گفت: شاهد یک روز پرریسک بودیم و سیگنال های متضاد زیادی از محل جنگ تجاری دریافت کردیم. به نظر می رسد اثرگذاری وقایع جنگ تجاری بر روی بازارهای جهانی کماکان در سطح بالایی قرار دارد.

چین و آمریکا درگیر یک جنگ تجاری طولانی مدت بوده‌اند که اکنون وارد شانزدهمین ماه خود شده است و از آن به عنوان یکی از اصلی‌ترین دلایل کاهش رشد اقتصادی جهان نام برده می‌شود تا جایی که بانک جهانی، زیان این جنگ برای اقتصاد جهانی طی دو سال‌ آینده را حدود ۷۰۰ میلیارد دلار برآورد کرده است. دو طرف طیف گسترده‌ای از محصولات وارداتی یکدیگر را مشمول تعرفه‌های اضافی کرده‌اند.

شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، با ۰.۰۴ درصد افزایش در مقایسه با روز گذشته و در سطح ۹۷.۷۸۰ واحد بسته شد. نرخ برابری هر فرانک سوئیس معادل ۱.۰۰۹۸ دلار اعلام شد.

دونالد ترامپ- رئیس جمهور آمریکا- در جمع مقامات کاخ سفید گفته است که چین و آمریکا در حال حرکت به سمت حصول توافق تجاری هستند. با این حال وی تهدید کرده است که اگر دو طرف به توافق نرسند، تعرفه ها بر روی محصولات وارداتی آمریکا از چین را به میزان قابل توجهی افزایش خواهد داد.

فروش خودروهای قاچاق بالای ۲۵۰۰ سی‌سی به دستگاه‌های دولتی
هم اکنون بخوانید

در حوزه برگزیت نیز حزب محافظه کار کماکان از رقیب اصلی خود یعنی حزب کارگر در نظرسنجی‌ها پیش است. حزب برگزیت که با توجه به تعداد کرسی هایش برای تشکیل دولت ائتلافی اهمیت دارد گفته است بیشتر روی پایگاه های رای حزب کارگر تمرکز خواهد کرد اما تعداد نمایندگان کافی برای مسئول باقی نگه داشتن دولت محافظه کار را حفظ خواهد کرد.

در آخرین دور از معاملات، پوند با ۰.۱۱ درصد کاهش قیمت نسبت به روز قبل خود و به ازای ۱.۲۹۱۱ دلار مبادله شد. هر یورو نیز  با ۰.۱۵ درصد کاهش به ۱.۱۰۷۲ دلار کاهش یافت. هم‌چنین هر دلار آمریکا به ۱.۳۲۸۱ دلار کانادا افزایش یافت. در برابر همتای سنگاپوری، هر دلار به ازای ۱.۳۶۱۴ دلار سنگاپور مبادله شد.

در معاملات بازارهای ارزی جهانی، همچنین هر دلار به ۱۰۸.۵۰۲ ین رسید. در برابر همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۴۶۷۴ دلار مبادله شد. هم‌چنین نرخ برابری دلار معادل ۷.۰۳۰۵ یوان چین اعلام شد.

برایان دینگرفلد- استراتژیست ارزی در موسسه ” نت وست مارکتس”- گفت: ما گزارشات فراوانی از روند مذاکرات تجاری چین و آمریکا داشته‌ایم، به ویژه بر سر اختلافات تعرفه‌ای. بنابراین چیزی که در حال حاضر رهبری جریانات بازار را برعهده دارد این است که تلاش‌ها برای رسیدن به یک توافق تا چه حد می‌تواند طرفین را حاضر به کنار گذاشتن اختلاف‌هایشان کند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − یک =

دکمه بازگشت به بالا