به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سید محمدحسین هاشمی، تعامل و ارتباط مستمر با ایرانیان خارج از کشور را ضروری دانست و گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با داشتن نمایندگیهای فرهنگی در خارج از کشور در عرصه دیپلماسی فرهنگی به ویژه حوزه ایرانیان مقیم، گامهای بلندی برداشته است.
وی با اشاره به اهمیت توجه به مطالبات فرهنگی ایرانیان خارج از کشور گفت: ایرانیان ساکن در دیگر کشورها، سرمایه بزرگ و ارزشمندی برای کشورمان هستند و میتوانند نمایندگان شایسته برای فرهنگ و تمدن اسلامی ـ ایرانی باشند.امور ایرانیان خارج از کشور و اهمیت این مسئله بر هیچ کسی پوشیده نیست و لذا تأکیدات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، ریاست جمهوری و مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از جمله وزارت امورخارجه همواره مورد توجه است.
هاشمی همچنین، بیان کرد: شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور دارای هفت کارگروه است که «فرهنگ و رسانه» یکی از این کارگروهها برشمرده میشود. سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با داشتن نمایندگیهای فرهنگی در خارج از کشور و توانمندی فرهیختگان و کارشناسان سازمانی در تلاش است در حوزه امور ایرانیان خارج از کشور مؤثر واقع شود.
وی در پایان سخنانش، اظهار امیدواری کرد با بهرهگیری از امکانات و ظرفیتهای دستگاههای اجرایی و نهادهای مختلف در حوزه فرهنگ و امور ایرانیان خارج از کشور و همافزایی، تعامل و ارتباط مستمر با ایرانیان خارج از کشور بتوانیم در عرصه دیپلماسی فرهنگی گامهای بلندی برداریم.
حفظ و تقویت هویت ملی و ارزشهای دینی ایرانیان مقیم خارج از کشور
ادیب، رییس دبیرخانه شورای عالی ایرانیان در سخنانی در این نشست، با اشاره به منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص توجه ویژه به ایرانیان خارج از کشور، حفظ و تقویت هویت ملی و ارزشهای دینی ایرانیان مقیم خارج از کشور را ضروری دانست.
وی در ادامه سخنان خود، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صدا و سیما، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت کار و امور اجتماعی، وزارت اطلاعات، مرکز مشارکت امور زنان، سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزارت امور خارجه از اعضای کارگروه «فرهنگ و رسانه» برشمرد.
ادیب در ادامه، شرح وظایف این کارگروه را ۸۰ عنوان نام برد و بررسی و تصویب سیاستها و اعتماد نو به نقل از برنامههای کلان در خصوص ایرانیان خارج از کشور، اتخاذ تدابیر لازم برای تعامل سازنده با ایرانیان خارج از کشور، حمایت از حفظ موقعیت ایرانیان خارج از کشور، اعتماد نو به نقل از برنامهریزی برای گسترش فرهنگ ایرانی ـ اسلامی در خارج از کشور و ایجاد زمینه فعالیت ایرانیان خارج از کشور در اعتماد نو به نقل از برنامههای فرهنگی را از مهمترین اقدامات مطرح کرد.
در ادامه، نمایندگان دستگاهها و سازمانهای حاضر در نشست به ارایه نقطهنظرات خود پیرامون موضوع جلسه پرداختند.
انتهای پیام