به گزارش ایسنا، به نقل از آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، آیت الله محمدی ری شهری در سیزدهمین آیین تجلیل از حافظان کل قرآن کریم آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، گفت: انسان در انس گرفتن در امور دنیوی در معرض خطر است که انس و الفت داشتن با برخی امور جان انسان را سیاه و ذهن او را آلوده می کند و در خصوص این مسئله در بیان روایات هشدار داده شده است.
آیت الله محمدی ری شهری تصریح کرد: در بیان روایات بدترین انس ها، انس با رفیق و دوست ناشایسته است و بهترین انس نیز، انس با قرآن ذکر شده که موجب نورانیت دل می گردد و فرد مأنوس با قرآن هیچ وحشتی در زندگی خود از غیر ندارد.
عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: انس با قرآن مراتبی دارد که ابتدای آن تلاوت قرآن و در مرتبه بعد نیز حفظ قرآن است که این نعمت با هیچ ثروتی در دنیا قابل مقایسه نیست و فوق همه اندوخته های مادی است و باید مراقب بود که وسوسه های شیطان این نعمت را از دارنده آن سلب نکند.
نویسنده دانشنامه قرآن و حدیث در این مراسم بیان کرد: پس از حفظ قرآن، انس با معارف قرآنی مرتبه دیگر از انس با قرآن بوده که در روایات آمده است که قرآن در روز قیامت، جای سخن برای هیچ فردی که بخواهد حرف تازه ای داشته باشد، نگذاشته است.
آیت الله محمدی ری شهری گفت: بالاترین مرتبه انس با قرآن، انس با حقیقت این کتاب آسمانی است و اهل بیت علیهم السلام جزء جدایی ناپذیر از حقیقت قرآن هستند؛ از این رو هر کدام از قرآن و عترت جدا از دیگری معنایی ندارد.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) بیان کرد: قرن ها دشمنان اهل بیت علیهم السلام اجازه ندادند که قرآن و اهل بیت علیهم السلام با یکدیگر عجین شوند، ولی پس از ۱۴ قرن به یاری خداوند متعال این نظام اسلامی با عجین شدن قرآن و اهل بیت علیهم السلام تشکیل شد و ان شاء الله این نظام مقدس، مقدمه ظهور حضرت ولی عصر(عج) خواهد بود و در آن روز مبارک که ظهور محقق گردد برای عالَم مشخص خواهد شد که حقیقت قرآن چیست.
آیت الله محمدی ری شهری ضمن تشکر و قدردانی از زحمات خادم القرآن عباس سلیمی معاون فرهنگی و امور زائران و همه دست اندرکاران و اساتید مرکز آموزش قرآن کریم آستان مقدس و والدین این حافظان قرآن که در این مسیر ایشان را یاری نمودند، بابت این افتخار آفرینی به تمامی عزیزان تبریک گفت.
در سیزدهمین آیین تجلیل از حافظان قرآن کریم از ۲۶ حافظ نمونه قرآن کریم قدردانی شد که از این تعداد ۲۰ نفر از بانوان و ۶ نفر از برادران توفیق حفظ این کتاب آسمانی را داشتند که نوجوان ۱۰ ساله به عنوان کم سن و سالترین و حافظی ۵۵ ساله بالاترین سن را در میان حافظان داشت.
انتهای پیام