سینماگران ایرانی در جشنواره فیلم توکیو

به گزارش پایگاه خبری ایسنا در توکیو، در حالی جشنواره فیلم توکیو پنجمین روز برگزاری‌اش را سپری کرد که شنبه – ۱۱ آبان – سه فیلم ایرانی حاضر در این رویداد در بخش‌های مختلف به نمایش درمی‌آیند.

شنبه مصادف با دوم نوامبر، فیلم «متری شش و نیم» سعید روستایی با حضور کارگردان و نوید محمدزاده بازیگر این فیلم در بخش رقابتی اصلی جشنواره فیلم توکیو به نمایش درمی‌آید و پس از آن نشست نقد و بررسی فیلم برگزار می‌شود.

فیلم «قسم» به کارگردانی محسن تنابنده و «پیرمردها نمی‌میرند» به کارگردانی رضا جمالی با حضور کارگردان‌هایشان در بخش آسیایی جشنواره فیلم توکیو به نمایش درمی‌آیند.

سی و دومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم توکیو از ۲۸ اکتبر تا ۵ نوامبر (۶ تا ۱۴ آبان) در ژاپن برگزار می‌شود. طبق اعلام پیشین، امسال فیلم «مرد ایرلندی» جدیدترین ساخته «مارتین اسکورسیزی»، فیلم اختتامیه جشنواره خواهد بود.

انتهای پیام

تسلیت مدیر امور موسیقی سازمان فرهنگی هنری برای درگذشت عثمان محمدپرست
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − چهار =

دکمه بازگشت به بالا