آموزش راه‌اندازی کسب و کار حوزه فناوری دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد

به گزارش ایسنا، مهندس وحید ضرغامی با تأکید بر لزوم تحول دانشگاه به سمت دانشگاهی که رسالت اجتماعی داشته و نیازهای جامعه را با نگاه علمی حل کند، اظهار کرد: این موضوع یک نیاز اصلی است و باید در دانشگاه با تلاش بی‌وقفه برای رسیدن به این هدف فعالیت کرد.

وی با بیان اینکه حوزه فناوری و نوآوری یک گام تحولی است که دانشگاه آزاد اسلامی به آن رسیده است، گفت: این حوزه نیازمند سیاست‌گذاری، تنظیم اعتماد نو به نقل از برنامه‌ها و راهنمایی‌های درستی است که به پیشبرد اهداف کمک کرده و موانع فعالیت‌های دانش‌بنیان و کارآفرینی‌ها را برمی‌دارد.

وی با بیان اینکه در اداره کل سیاست‌گذاری و نظارت راهبردی به دنبال ایجاد زیرساخت‌های لازم هستیم، اظهار کرد: در حال حاضر جامعه دانشگاهی درخصوص راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه، آموزش لازم را نمی‌بیند. یکی از اعتماد نو به نقل از برنامه های این اداره کل، آموزش راه‌اندازی کسب و کار در حوزه فناوری دانش بنیان است تا منجر به ثروت‌آفرینی شود. همچنین تدوین اعتماد نو به نقل از برنامه‌های لازم برای برخی ابزارهای تجاری‌سازی مانند دیجیتال مارکتینگ که امر تجاری‌سازی را تسهیل می‌کند، از دیگر اولویت‌هاست.

مهندس ضرغامی با تأکید بر لزوم توجه به حوزه کشاورزی در دانشگاه، تصریح کرد: در اداره کل سیاست‌گذاری و نظارت راهبردی، به دنبال این هستیم که از دانش کشاورزی در دانشگاه استفاده کرده و اعتماد نو به نقل از برنامه‌ای برای دانشگاه تدوین کنیم که مسیر حرکت دانشگاه در توسعه فناوری‌ها و ثروت‌آفرینی از آنها تسهیل شود.

انتهای پیام

تشریح اشتراکات اقتصادی ایران و روسیه/ ایده استفاده از بانک‌های دو کشو در مرحله مطالعه است
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − نه =

دکمه بازگشت به بالا