امیدواریم خط آهن فارس

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی راه و شهرسازی فارس، خیرالله خادمی در حاشیه بازدید از روند اجرای پروژه‌های راه و شهرسازی استان فارس، گفت: مسیر اتصال خط آهن استان‌های فارس و یزد، حد فاصل شهرهای اقلید و یزد به طول ۲۷۱ کیلومتر اجرایی شده و با سرعت در حال پیشروی است.

او ادامه داد: در استان فارس به دلیل شرایط خاص ترانزیت و اینکه فارس جزو استان‌های مهم در حوزه حمل و نقل محسوب می‌شود، توسعه راه‌های دسترسی در سه حوزه ریلی، هوایی و جاده‌ای جزو اولویت‌های وزارت راه و شهرسازی است.

خادمی اضافه کرد: در بخش ریلی سه طرح شیراز – گلگهر – کرمان در مسیر شرقی فارس به طول ۳۴۶ کیلومتر که ۱۹۰ کیلومتر آن اجرایی شده، راه آهن شیراز به سمت بوشهر – عسلویه در مسیر جنوبی فارس بطول ۶۴۰ کیلومتر که ۱۰۰ کیلومتر آن در دست ساخت است و راه آهن اقلید به یزد بطول ۲۷۱ کیلومتر در مسیر شمال فارس که مراحل ساخت را طی می‌کند، اولویت وزارت راه و شهرسازی محسوب می شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در بازدید از شهرستان جهرم نیز گفت: تمام محورهای منتهی به جهرم با اعتماد نو به نقل از برنامه ریزی انجام شده در دست اجرای عملیات راهسازی است که تا پایان سال هم خیلی از محورها مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

وی افزود: بزرگراه شیراز – جهرم به طول ۱۶۰ کیلومتر است که فقط ۲۰ کیلومتر از این محور باقی مانده و در دست عملیات بزرگراهی است و تا پایان سال و یا اوایل سال ۹۹ به بهره برداری خواهد رسید و با اتمام این ۲۰ کیلومتر کل مسیر بصورت بزرگراه خواهد شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه: یارانه تسهیلات مسکن تنها باید از محل صندوق ملی مسکن تامین شود
هم اکنون بخوانید

خادمی در خصوص بزرگراه جهرم به لار نیز گفت: بزرگراه جهرم به لار ۱۶۰ کیلومتر طول دارد که از سمت استان فارس به طول ۵۰ کیلومتر و در سه قطعه فعال شده و از سمت لار نیز در سه قطعه در دست اجرا است.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: مهمترین بخش سفر به شهرستان جهرم تصمیم گیری در خصوص اتصال به شبکه ریلی این شهرستان و جانمایی محل احداث ایستگاه بود و امیدواریم حداکثر در یک اعتماد نو به نقل از برنامه چهارساله، این شهرسستان به شبکه ریلی متصل شود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 1 =

دکمه بازگشت به بالا