تولید ۹۶ درصد نیاز دارویی حوزه دام و طیور در داخل کشور

به گزارش ایسنا، نشست خبری به مناسبت هفته دامپزشکی با حضور «علیرضا رفیعی‌پور» رئیس سازمان دامپزشکی کشور و دبیر کل کمیسیون آسیا، اقیانوسیه و خاور دور سازمان بهداشت جهانی دام (اُ آی ای) و «حمید زینالی» مدیرکل جدید دامپزشکی استان قزوین برگزار شد.

«علیرضا رفیعی‌پور» در این نشست با بیان اینکه سازمان دامپزشکی در قالب طرح‌های مختلف برای مقابله و پیشگیری از بیماری‌های مشترک دام و انسان مسئولیت دارد، اظهار کرد: خوشبختانه با توجه به فعالیت‌های صورت گرفته و اقدامات تشخیصی لازم توسط سازمان دامپزشکی شاهد کاهش بیماری‌های این دسته و کنترل آن در کشور هستیم.

وی افزود: طی دو سال گذشته بیماری بین انسان و ‌دام کاهش‌یافته به‌گونه‌ای که برای مثال ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش اپیدمی تب برفکی را در کشور داشتیم.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اعلام اینکه دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن تولید مرغ در کشور داریم که این میزان بیشتر از میزان مصرفی کشور است، تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به مازاد تولید در کشور، به‌عنوان یکی از صادرکنندگان مرغ در دنیا مطرح هستیم.

مازاد مرغ تولیدی کشور صادر می‌شود

وی اضافه کرد: امروز مازاد محصول مرغ تولیدی کشورمان به کشورهای عراق، عمان، افغانستان و قطر صادر می‌شود که در تلاش برای افزایش کشورهای صادرکننده هستیم.

این مسئول ادامه داد: موضوع قیمت مرغ و طیور توسط سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تعزیرات تعیین می‌شود و باید در همه کشور بر حسب قیمت اعلامی اقدام به فروش کنند.

وی ادامه داد: اگر مردم مرغ و طیوری که مجوزهای لازم را داشته باشد را تهیه کنند، نسبت به استفاده از آن اطمینان داشته باشند چرا که نظارت‌ها و کنترل‌های لازم در این حوزه انجام می‌شود.

سال آینده، سال گوشی‌های ۵G است!
هم اکنون بخوانید

۱۰۰ تا ۱۴۰ هزار تن واردات گوشت داریم

دبیر کل کمیسیون آسیا، اقیانوسیه و خاور دور سازمان بهداشت جهانی دام با اشاره به تولید میزان گوشت قرمز در کشور عنوان کرد: در حال حاضر ۸۰۰ تا ۸۵۰ هزار تن از گوشت موردنیاز در داخل کشور تولید می‌شود و در حدود ۱۰۰ تا ۱۴۰ هزار تن نیز واردات گوشت داریم. 

وی با اشاره به تولید واکسن برای مقابله با بیماری‌های مشترک انسان و طیور گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه تولید واکسن ورود جدی پیدا کرده‌اند و در آینده نزدیک شاهد تولید بذر واکسن آنفولانزای پرندگان در یکی از مراکز تولیدی کشور خواهیم بود.

رفیعی پور خاطرنشان کرد: تکنولوژی و دانش استفاده شده توسط داروسازان ملی به مرحله‌ای رسیده که بیش از ۹۶ درصد داروهای موردنیاز در حوزه‌های دام، آبزیان و طیور در کشور تولید می‌شود که می‌تواند نیاز کشور را تأمین کند.

این مسئول یادآور شد: دشمن در مسیر دشمنی خود به دنبال مسیری است که کمترین هزینه و بیشترین بازده را داشته باشد که یکی از این روش‌ها حضور در جنگ بیوتروریسم است اما با توجه به هوشیاری و بیداری فرزندان این ملت شرایطی از حملات بیوتروریسم‌ دشمن ملاحظه نکرده‌ایم.

کاهش قاچاق دام در نیمه دوم سال ۹۷ نسبت به سال قبل

وی با بیان اینکه برای کنترل قاچاق دام تمام مسیرهای احتمالی مورد پیگیری و کنترل قرار می‌گیرد، افزود: اگر دامی هویت‌دار نباشد به‌عنوان قاچاق مطرح می‌شود و خوشبختانه با توجه به اقدامات انجام شده و پیگیری‌های لازم شاهد کاهش قاچاق دام طی نیمه دوم سال ۹۷ نسبت به سال قبل بودیم.

وضعیت سبد سهام عدالت امروز شنبه 28 آبان ماه 1401
هم اکنون بخوانید

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پایان عنوان کرد: هر سال ۱۴۰ هزار تن سقف واردات گوشت در کشور است که براساس پروتکل‌های معین عمدتاً از کشورهای برزیل، نیوزیلند، کشورهای اروپایی، قزاقستان، ارمنستان به کشور وارد می‌شود.

انتهای پیام 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =

دکمه بازگشت به بالا