به گزارش ایسنا، دکتر قاسم جان بابایی در سفر یک روزه خود به یزد و در کارگاه تحلیل علل ریشه ای وقایع ناخواسته درمانی ضمن بیان این مطلب گفت: ثبت این وقایع همچنین به اصلاح فرآیند ها کمک خواهد کرد. ازاین رو باید بر نظارت و ثبت آنها توجه و تاکید زیادی شود.
وی افزود: هدف از اجرای این فرآیند، آموزش کادر درمان به منظور مدیریت هر چه بهتر روند درمان بیمار و ارتباط گیری موثر با خانواده بیمار جهت ارائه گزارش سیر درمان بیمار و ایجاد جو روانی مناسب برای همراهان بیمار است.
معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: چنانچه این اقدام در مراکز درمانی سراسر کشور نهادینه شود از ازدحام در اورژانس و بخش های بیمارستانی جلوگیری شده و روند درمان و ارائه خدمات به بیمار با سرعت بیشتری انجام می گیرد.
بنابر اعلام وبدا، جان بابایی در خصوص نظام ارجاع الکترونیک در استان یزد گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد جزو دانشگاههای پیشرو در طرح نظام ارجاع است. در این استان طرح تکمیل پرونده الکترونیک برای مردم استان اجرایی شده است و کاهش هزینهها، افزایش رضایتمندی بیماران و صرفه جویی در مصرف کاغذ از مهمترین مزیتهای این طرح است.
معاون درمان وزارت بهداشت در پایان، اجرای فرآیند الکترونیک شدن خدمات نظام سلامت، استفاده از فرآیندهای بالینی، سطح بندی خدمات و نظام ارجاع و مدیریت هر چه بهتر اورژانس بیمارستانها را از جمله مواردی برشمرد که دانشگاه باید اقدامات لازم جهت تسریع هر چه بیشتر در اجرای بهتر آنها را فراهم آورد.
انتهای پیام