مهم‌ترین چالش پیش روی کمیته تدوین قانون اساسی سوریه چیست ؟

حسن هانی زاده در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح آخرین وضعیت میدانی سوریه تصریح کرد: نیروهای نظامی ترکیه همچنان در منطقه ادلب حضور دارند و گروهک تروریستی النصره نیز به کشتار مردم در این منطقه و اطراف ادلب ادامه می‌دهند .

وی با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت میدانی سوریه در مرز ترکیه و سوریه همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، گفت : در جریان نشست اخیر سران آستانه در آنکارا بر ضرورت عقب‌نشینی نیروهای نظامی ترکیه از ادلب تاکید شد ولی ترک‌ها به بهانه نگرانی از حضور نیروهای دموکراتیک سوریه در مرز دو کشور همچنان بر حضور نیروهای نظامی خود در مرز مشترک سوریه و ترکیه تاکید دارند.

این کارشناس مسائل خاورمیانه همچنین به حضور نیروهای نظامی آمریکا در شرق فرات اشاره کرد و گفت: آمریکایی ها سعی می کنند بر چاههای نفتی « دیرالزور» و «البوکمال» سوریه تسلط پیدا کنند تا دولت سوریه را از منابع نفتی این منطقه محروم کند و فشارهای بیشتری از نظر اقتصادی به سوریه وارد کنند.

وی همچنین به توافقات صورت گرفته برای تشکیل کمیته قانون اساسی سوریه و برگزاری اولین جلسه آن طی هفته های آینده با حضورنیروهای غیر مسلح مخالف دولت سوریه و نمایندگان دولت این کشور اظهار کرد: هدف از برگزاری جلسات این کمیته  رسیدن به یک توافق کلی در مورد آینده سوریه و کمک به شکل گیری ایجاد یک دولت دموکراتیک در این کشور است. هانی زاده  با بیان این که اگر قانون اساسی سوریه تدوین شود ، بخشی از مشکلات سوریه حل می شود ، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش رو در جریان تدوین کمیته قانون اساسی سوریه تعیین میزان اختیارات رئیس جمهور و نیروهای مسلح و.‌.. است  و ضروری است در این زمینه بحث های حقوقی و قانونی جدی صورت بگیرد.

بسیج حمایت‌های عربی، اسلامی و بین‌المللی به منظور جلوگیری از ادامه جنایات صهیونیست ها
هم اکنون بخوانید

هانی زاده ادامه داد : اگر قانون اساسی تدوین شود، در پی آن انتخابات برگزار می شود و در جریان این روند باید مشخص شود که آیا بشار اسد که ۲۰ سال است رئیس جمهور سوریه است می تواند در دوره جدید نیز کاندیدا شود یا باید قدرت را به فرد دیگری واگذار کند؟

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا