اغتشاش و اختلال اطلاعات دو بحران جدی جامعه کنونی است

به گزارش ایسنا، محمد خدادی در آیین افتتاحیه چهارمین نمایشگاه کتاب های پزشکی، دارویی و دانشگاهی و سومین نمایشگاه رسانه های سلامت محور کشور که امروز در مصلای تهران افتتاح شد، گفت: این نمایشگاه‌های تخصصی باید موجب تقویت رسانه‌ها و کارکرد تخصصی آنها باشد.

او ادامه داد: فرآیند بهداشت، درمان و دارو بخشی از زندگی مردم است و امروزه دیگر تنها پزشکان و داروسازان نیستند که درباره پزشکی اطلاعات دارند بلکه هر کسی که قدرت جستجو در اطلاعات و انتخاب آن را داشته باشد در زمینه های تخصصی نیز اطلاعات کسب می‌کند.

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: آنچه امروز نیاز اصلی هر بخشی از جامعه و به ویژه جامعه پزشکی است، این است که به موضوع اطلاعات توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران فارما اظهار کرد: ظرفیتی که در این نمایشگاه فراهم شده است توجه جدی به عنصر اطلاعات در بستر رسانه‌هاست؛ لذا انتظار این است که به جای تبلیغ دنبال تبیین باشیم و به جای هواداری و حمایت به دنبال شریک سازی باشیم.

خدادی با تاکید بر اینکه به خط برگشت اطلاعات نیز باید توجه شود و یک ارتباط دو سویه ایجاد شود، اظهار کرد: تضارب اطلاعات بین گیرنده و فرستنده اطلاعات که همان خوانندگان و گویندگان هستند باید مورد توجه قرار گیرد. امروز رسانه‌ها باید به «بعد از خبر» توجه کنند و این یعنی تخصصی شدن خبر، یعنی اینکه رسانه‌های ما جای خود را در زندگی مردم و در مرجع سازی اطلاعات باز کنند.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه این نمایشگاه باید فرصتی باشد برای تقویت رسانه‌ها و تقویت کارکرد تخصصی رسانه‌ها، بر متناسب‌سازی کارکرد تخصصی رسانه‌ها با نیاز زندگی مردم تاکید و تصریح کرد: امروزه نمی‌توانیم فرآیند تولید اطلاعات انجام دهیم و مخاطبان آن تولید را نادیده بگیریم و یا برای آنها اعتماد نو به نقل از برنامه نداشته باشیم، بلکه باید متناسب با خواست مخاطب برای مخاطبان اعتماد نو به نقل از برنامه‌ریزی کنیم.

ویدئو / تهران، نوروز ۱۴۰۰
هم اکنون بخوانید

وی با بیان اینکه باید از فرصت‌ها برای آسیب‌شناسی کارکرد تولید اطلاعات بهره گرفت، اظهار کرد: توجه کردن به نقش رسانه به عنوان بخش اصلی فرآیند فعالیت‌هایی که در حوزه بهداشت و درمان در جامعه انجام می‌شود، ضروری است.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هفته دفاع مقدس عنوان کرد: امروز جنگ اصلی که به کشور تحمیل شده جنگ تحمیلی اقتصادی و جنگ افکار عمومی است. همان‌طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز فرمودند این جنگ، جنگی است که به دنبال تضعیف اراده‌های ما است و طبیعتاً جریان رسانه ما قدرت هم‌افزایی، همدلی، همبستگی و اقناع را در خود دارد و آن را روز به روز تقویت می‌کند.

وی با بیان اینکه این روزها باید از همه شهدای انقلاب اسلامی و افرادی که با خون خود سند خلوص و اقتدار جمهوری اسلامی ایران را امضا کردند، یاد کرد، افزود: ما از نسل آن شهدا هستیم و با مقاومت حداکثری در برابر زیاده‌گویی‌ها ایستادگی خواهیم کرد.

چهارمین نمایشگاه کتاب‌های پزشکی، دارویی و دانشگاهی و سومین نمایشگاه رسانه‌های سلامت محور کشور از ۲ ـ ۴ مهر ماه در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) بر پاست.

این نمایشگاه در روزهای یاد شده از ساعت ۹ صبح تا ۱۸ پذیرای علاقه مندان است و ورود برای عموم علاقه مندان آزاد است.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + نوزده =

دکمه بازگشت به بالا