به گزارش ایسنا، سورنا ستاری امروز در سفر خود به استان گلستان در جمع پایگاه خبریان با تاکید بر اینکه استان گلستان در زمینه اقتصاد دانشبنیان ضعیف عمل کرده است، اظهار کرد: حمایت از مراکز نوآوری پارک علم و فناوری، کارخانههای نوآوری و تجهیز و زیرساختهای استان را در دستور کار خود قرار دادهایم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور در نخستین بخش از سفر یک روزه خود به استان گلستان از یک شرکت دانشبنیان بازدید کرد. این شرکت دانشبنیان که در حوزه تولید داروهای گیاهی فعال است، توانسته با بهره گیری از دانش متخصصان داخلی ۵۰ قلم داروی گیاهی به بازار عرضه کند. این شرکت با صادرات داروهای گیاهی به کشورهای آسیایی ضمن جلوگیری از خروج ارز برای کشور ارزآوری نیز به همراه داشته است.
ستاری در ادامه سفرش به استان گلستان به مرکز نوآوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی این استان رفت. این مرکز نوآوری در فضایی با مساحت ۷۰۰ متر مربع با عنوان مرکز نوآوری سلامت و فناوری حوزه سلامت راهاندازی شده است و در آن نمونهسازی، تجاریسازی ایدهها و محصولات حوزه مهندسی پزشکی پیگیری میشود. «ایجاد و توسعه اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی در حوزه سلامت»، «ایجاد زمینه مناسب برای بروز خلاقیت و بستری جهت رشد و پرورش ایدههای نو در حوزه سلامت»، «معرفی ظرفیتها و فرصتها جهت ایجاد کسبوکارهای جدید در حوزه سلامت»، «تجاریسازی نتایج تحقیقات کاربردی و ثروتآفرینی» و «حمایت از نوآوران و فناوران حوزه سلامت» از دیگر اهداف این مرکز نوآوری است.
همچنین معاون علمی و فناوری رییسجمهور در ادامه سفر به استان گلستان از محل کارخانه نوآوری گرگان دیدن و دستورات لازم برای تسریع در ساخت کارخانه نوآوری گرگان را صادر کرد. این کارخانه نوآوری با هدف جذب شتابدهندهها، استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان، سرمایهگذاران و برگزاری رویدادها و فعالیتهای مؤثر در ارتقای کارآفرینی و نوآوری و فناوری در حوزههای شهری، بانوان، روستایی ایجاد شده است.
کارخانه نوآوری با در اختیار گذاشتن فضای کاری مشترک و با کنارهم قرار دادن استارتاپها، تیمهای خلاق و مشاوران متخصص، همافزایی منحصر به فردی را ایجاد میکند.
یکی دیگر از شرکتهای دانشبنیان میزبان معاون علمی و فناوری رییس جمهور در این سفر یک روزه بود. این شرکت که دارنده نشان صادرات به اتحادیه اروپا است، به عنوان تولیدکننده ایمپلنتهای ارتوپدی و نیلهای اینترلاک، با بهره گیری از نیروهای متخصص دانشگاهی در امر تولید و تحقیق و توسعه با هدف نوآوری و ارائه خدمات به بیش از ۱۵۰ مرکز بهداشتی و درمانی در سراسر کشور، با صادرات به کشورهای اروپایی و آسیایی ضمن خروج جلوگیری از خروج ارز برای کشور ارزآوری به همراه داشتند.
ستاری در ادامه از یکی از شرکتهای مستقر در شهرک صنعتی گنبد بازدید کرد. این شرکت دانش بنیان که در حوزه تولید محصولات شیمیایی پیشرفته (اسید سولفونیک) فعالیت دارد، توانسته با تولید ۱۰۰ تن اسید سولفوریک در روز، علاوه بر جلوگیری از خروج ارز برای کشور ارزآوری هم داشته باشد.
ستاری در ادامه از محل کارخانه نوآوری گنبد بازدید میکند. هدف از ایجاد کارخانه نوآوری گنبد که در فضای تقریباً ۷ هزار متری و با همکاری دانشگاه گنبد ایجاد شده است، نمونهسازی ایدهها، تجاریسازی آنها و ایجاد شرایط مناسب برای استارتاپها و شرکتهای نوپا است.
انتهای پیام