به گزارش ایسنا محمد مدادی هدف اصلی موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخائر ژنتیکی را آموزش دانست و گفت: ابزار موزه برای آموزش استفاده از روشهای تعاملی است بهویژه در گروههای کودک و نوجوان موزه این فرایند را طی میکند که با استفاده از روشهای مختلف به آنها آموزش دهد تا رفتار آنان تحت تاثیر همین آموزشها عوض شود.
وی ادامه داد: در این میان استفاده از هنرهای تجسمی و حجمی مانند اوریگامی می تواند کودک را نسبت به محیط زیست اطرافش و طبیعت حساستر کند و در نهایت منجر به حفاظت او از محیط زیست تا سن بزرگسالی شود.
نازنین عباسی- تصویرگر کتاب های کودک و نوجوان – با اشاره به اهمیت آموزشهای محیط زیست برای کودک و نوجوان گفت: نمایشگاه اوریگامی موزه تنوع زیستی با رویکرد آموزشهای غیر مستقیم محیط زیستی بدون اینکه به کودک و نوجوان دیکته شود، ایجاد شده است.
عباسی با بیان اینکه سعی شده است در این نمایشگاه با خلق مفاهیم جدید، مخاطب به این نتیجه برسد که از محیط زیست اطرافشان حفاظت کنند،اظهارکرد: ما از جهت دادن به کاراکترها خودداری کردیم و با کمک همکاران از هنر اوریگامی – که ترکیبی از علم ریاضیات و دقت است – استفاده کردیم و شخصیتها با هنر اوریگامی ساخته سپس نقاشی و رنگ آمیزی انجام شد.
وی با اشاره به اینکه نمایشگاه اوریگامی پردیسان بازسازی کتاب جنگل برای همه است، اظهارکرد: محیط زیست باید از کودکی با وجود افراد آمیخته شود تا در سن بزرگسالی هم از محیط زیست محافظت کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست به گفته این تصویرگر، هدف این است که دریک داستان بسیار ساده برای کودک شرایطی به وجود آورده شود تا به حفاظت از محیط زیست اطرافش تشویق شود.
انتهای پیام