به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سید سلمان سامانی در این جلسه با بیان اینکه باید بر اساس محورهای مشخص، دو قانون قدیم و جدید مدیریت بحران کشور را مورد بررسی قرار دهیم، اظهار کرد: باید طبق این محورها تفاوتها، تشابهات و فرصتهای موجود در قانون جدید را احصاء و مبتنی بر آنها نقشه راه سازمان مدیریت بحران را تدوین کرد.
وی تصریح کرد: اقدامات لازم الاجرا که در قانون جدید مدیریت بحران پیش بینی شده است باید در یک جدول زمانبندی بر اساس توالی و ترتیب تهیه شود.
معاون هماهنگی وزارت کشور اضافه کرد: راهاندازی کمیته تهیه و تدوین دستورالعملها و اسناد حقوقی بر اساس زمانبندی، ایجاد ساختارهای جدید یا اصلاح ساختار موجود و تعامل با سایر دستگاه ها و پیگیری اقداماتی که بر عهده آنها قرار داده شده از جمله بخش های اقدامات لازم الاجرای این قانون به شمار می رود.
سامانی با بیان اینکه تمامی اقدامات منطبق بر قانون جدید مدیریت بحران کشور باید بر اصولی حاکم باشد، تاکید کرد: هویت بخشی به سازمان مدیریت بحران، پیشرو بودن این سازمان ، همراه کردن افکار عمومی و استفاده از ظرفیت NGOها، دانشگاه ها و رسانه ها و هوشمندسازی سازمان از جمله مواردیست که باید در اجرای قانون جدید مدیریت بحران مورد توجه قرار بگیرند.
گفتنی است، قانون جدید سازمان مدیریت بحران روز گذشته سه شنبه پنجم شهریورماه توسط رئیس جمهور به وزارت کشور ابلاغ شد که یک روز پس از آن جلسه هماهنگی نحوه اجرای این قانون توسط معاون هماهنگی وزارت کشور تشکیل شد.
انتهای پیام