به گزارش ایسنا، یافتهها نشان میدهد گزینههای غذایی افراد میتواند بر سیستم ایمنی آنان اثر گذاشته و آنان را در برابر خطر ابتلا به بیماری دیابت آسیبپذیر سازد. چاقی میتواند آنتیبادیهای موسوم به ایمنوگلوبولین A را مجبور سازد تا به بافتهای معده نفوذ کرده که به التهاب منجر میشود. در این شرایط بدن در معرض خطر مقاومت به انسولین قرار میگیرد.
یکی از محققان این مطالعه از دانشگاه تورنتو گفت: ایمنوگلوبولین A به طور طبیعی در بدن تولید میشود و برای تنظیم باکتریهای موجود در روده حیاتی هستند. این آنتیبادی همچون مکانیزم دفاعی عمل کرده و به خنثی ساختن باکتریهای خطرناکی که از تغییرات محیطی همچون رژیم غذایی پرچرب سود میبرند، کمک میکند.
در این بررسی محققان کانادایی تعدادی موش با میزان سطح پایین آنتی بادی ایمنوگلوبولین A و تعدادی موش با میزان طبیعی از این آنتیبادی را برای مدت ۱۴ هفته با رژیم غذایی پرچرب تغذیه کردند.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، محققان مشاهده کردند موشهایی که با کمبود این آنتیبادی مواجه بودند در مقایسه با گروه دیگر در این بازه زمانی به مقاومت انسولینی مبتلا شدند.
انتهای پیام