طبقه متوسط از «حکمرانی خوب» به عنوان «گفتمان سوم» حمایت می‌کند

سیدرحیم ابوالحسنی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه من چیزی راجع به تشکیل جریان سوم سیاسی در کشور نشنیده‌ام، اظهار کرد: اما در عرصه سیاست هیچ اتفاقی غیرممکن نیست و جریان سوم هم می‌تواند خودجوش و از بطن جامعه شکل بگیرد و هم می‌تواند ساختگی باشد.

وی با بیان اینکه تاکنون احمدی‌نژاد و قالیباف برای راه‌اندازی جریان سوم تلاش کرده اند، افزود: مخاطب احمدی نژاد اقشار مستضعف جامعه هستند اما او به دلیل کارنامه سیاسی و اقتصادی دوره هشت ساله ریاست جمهورش‌اش در ایجاد این جریان سوم موفق نشده است. در دوره اول ریاست‌جمهوری احمدی‌نژاد، نیروهای اصلاح‌طلب و پیرو خط امام کنار گذاشته شدند و با شعار جوان گرایی، افراد بی‌تجربه سر کار آمدند. کارنامه چهار ساله دوم احمدی‌نژاد هم با انتخابات ۸۸ همراه شد که نتیجه آن معلوم است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: کارنامه اقتصادی احمدی‌نژاد هم مشخص است. تعدادی از پرونده‌های فسادی که اکنون در حال بررسی است، محصول آن دوران است. همه می‌دانند پرداخت یارانه هم چه مصیبتی برای کشور ایجاد کرد.

ابوالحسنی در ادامه چنین ابراز عقیده کرد: قالیباف برای ایجاد جریان سوم آب در هاون می‌کوبد. کارنامه سیاسی و اقتصادی او بهتر از احمدی‌نژاد نیست. معتقدم این دو نمی‌توانند جریان سوم در کشور به راه اندازند.

رئیس دفتر سیاسی حزب اعتماد ملی ادامه داد: به نظر من تکنوکرات‌هایی تحت عنوان سلامت مدیریت یا حکمرانی خوب می‌توانند جریان و گفتمان سومی در کشور ایجاد کنند. اگر این افراد انگیزه و توانایی لازم را داشته باشند، می‌توانند جریان سومی را با شاخص‌هایی همانند شفافیت، قانونگرایی، پاکدستی، صداقت، پاسخگویی و مسئولیت‌پذیری را ایجاد کنند. من معتقدم طبقه متوسط از این گفتمان حمایت خواهد کرد.

سپاه، جوانان مستعد در تراز انقلاب اسلامی را پرورش و آموزش دهد
هم اکنون بخوانید

وی با بیان اینکه من هنوز در فضای سیاسی کشور ندیده‌ام که چنین جریانی ایجاد شود، گفت: رسانه‌ها با تبیین شاخص‌های گفتمان حکمرانی خوب برای جامعه می‌توانند در شکل‌گیری این گفتمان و جریان کمک کنند. اگر در کنار تبیین این شاخص‌ها، آنها عملیاتی هم شود مورد اقبال جامعه بویژه طبقه متوسط قرار خواهد گرفت.

ابوالحسنی خاطرنشان کرد: دو جریان سیاسی اصلی کشور موفق نشده‌اند که نیروی انسانی و گفتمان خود را بازسازی کنند. اصولگرایان به خاطر حضور در قدرت موفق به چنین کاری نشده‌اند و اصلاح‌طلبان هم که اندازه کافی در قدرت نیستند، موفق نشده اند. جریان اصلاح طلب مجبور شده است که از بین موجودین، خیرالموجودین را و در مقایسه با بدتر، بد را انتخاب کند به خاطر همین انتخاب آنها در سال‌های اخیر کارآیی لازم را نداشته است.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 3 =

دکمه بازگشت به بالا