محسن عامری شهرابی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: کتاب “پستمدرنیسم و نظریهپردازان آن” توسط استیون لینستد، استاد دانشگاه یورک گردآوری شده است. حوزه تحصیلی نویسنده این کتاب در زمینه مدیریت و زبان انگلیسی است.
او گفت: این کتاب شامل ۹ فصل است که فصل اول آن با عنوان “گشودن به سوی پستمدرنیسم” و فصل دوم آن نیز با نام “گذار از پساها یا فراخوانی مکتبگرایی”، اطلاعاتی را در این زمینه در اختیار مخاطب قرار میدهد. در واقع کتاب “پستمدرنیسم و نظریهپردازان آن” کل نظریات فیلسوفهای دهه ۷۰ به بعد از جمله میشل فوکو را که در حوزه نقد و فلسفه صحبت کردهاند، جمعآوری کرده است.
این مترجم بیان کرد: هنگامی که با عنوان و مطالب این کتاب آشنایی پیدا کردم، گویا تمامی مطالب آن سخنان ذهنی من بوده و در واقع هر آنچه در حوزه نقد ادبی فراگرفته بودم در این کتاب به خوبی و درستی جمعآوری شده بود، کتاب “پستمدرنیسم و نظریهپردازان آن” با رویکرد تئوری سازمانی به همت جهاد دانشگاهی واحد استان قم به چاپ رسیده است.
عامری بیان کرد: کتاب “پستمدرنیسم و نظریهپردازان آن” حاوی مطالبی تخصصی درباره فلسفه و نقد ادبی و پیوند آن با مدیریت است. این پیوند نوعی پیوند پیوستاری و دگرگونشونده است که به نوعی میتواند رویکرد آنها را به طور بافتمند با حوزههای دیگر ارتباط دهد که در نهایت، این ارتباط قطعا نوآوریهای فراوانی را به وجود میآورد.
او اظهار کرد: امیدواریم که این تفکر فلسفی پستمدرن از کلیگرایی که در حوزه مدیریت عنوان میشود به جزئیگرایی و تخصص تبدیل شود.
او گفت: پستمدرنیسم یک جریان و گزاره است که در هفت فصل اصلی کتاب به خوبی بیان شده است. مطالعه کتاب “پستمدرنیسم و نظریهپردازان آن” به استادان کلیه گرایشهای رشته مدیریت از جمله مدیریتهای فرهنگی، رسانه، فناوری اطلاعات، مدیریت تکنولوژی، مدیریت کارآفرینی و سپس به دانشجویان مقطع دکتری توصیه میشود.
انتهای پیام