طراحی "بردی" برای ساخت اسباب‌بازی با کاربرد در فضاهای محصور

رضا فقیهی‌نیا، مجری طرح در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در این پروژه ابتدا به سمت طراحی و ساخت پهپادهای تبلیغاتی رفتیم، ولی این مطالعات به سمت طراحی و ساخت بالن‌های هلیومی با کاربرد در فضاهای نمایشگاهی هدایت شد.

وی اساس این بالن‌ها را کوادکوپتر دانست و خاطر نشان کرد: یکی از چالش‌های موجود در کوادکوپترها، عدم مداومت پروازی آنها است و زمانی که می‌خواستیم از این تجهیز در حوزه تبلیغات استفاده کنیم، نیاز به این بود که بتوانیم مداومت پروازی کوادکوپتر را افزایش دهیم؛ از این رو در این تحقیقات به سمت طراحی بالن‌های هلیومی رفتیم.

به گفته این محقق، بالن‌های هلیومی قادر به تحمل وزن روترها، باتری‌ها و تجهیزات خواهد بود و از این طریق انرژی کمتری از باتری‌ها کمتر گرفته می‌شود، ضمن آنکه مداومت پروازی کوادکوپتر را نیز افزایش خواهد داد.

فقیهی‌نیا، اضافه کرد: در این تحقیقات پردازنده بالن هلیومی به قطر ۳ متر شد و روترهای آن را طراحی کردیم.

مجری طرح، پوسته بالن‌ها را دارای فناوری پیشرفته‌ای دانست و اظهار کرد: بر این اساس تلاش شد این تجهیز در حوزه سرگرمی طراحی شود.

وی اضافه کرد: این سرگرمی دارای “برد” و ۳ روتر است که به بادکنک هلیومی متصل می‌شود و از طریق موبایل، کنترل‌پذیر است.

فقیهی‌نیا با بیان اینکه تجهیز ساخته شده در حوزه سرگرمی کاربرد دارد، افزود: این بادکنک توسط برد سبک می‌تواند هدایت و کنترل شود و پرواز کند و در محیط‌های محصور قابل استفاده است.

انتهای پیام

گام به گام تا تغییر معادلات انرژی جهان/ برای هاب انرژی شدن، نفت روسیه را می‌خواهیم
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × دو =

دکمه بازگشت به بالا