افزایش دو برابری سرعت ذوب یخچال‌های طبیعی در هیمالیا

به گزارش ایسنا، گروهی از محققان آمریکایی با بررسی اطلاعات ماهواره‌ای جمع آوری شده طی ۴۰ سال دریافتند که میزان ذوب شدن یخچال‌های طبیعی در هیمالیا طی مدت زمان ۲۰ سال حدود دو برابر رشد داشته است.

در این بررسی آمده است: سرعت ذوب شدن یخچال‌های طبیعی در این منطقه نسبت به آنچه در فاصله سال‌های ۱۹۷۵ تا ۲۰۰۰ رخ داده بیش از دو برابر شده است.

به گفته محققان آمریکایی یافته‌های به دست آمده تصویری آشکار از سرعت ذوب شدن یخچال‌های طبیعی در هیمالیا ارائه می‌دهد. در حال حاضر این یخچال‌های طبیعی حاوی ۶۰۰ میلیارد تن یخ است و احتمالا در مدت چهار دهه گذشته حدود یک چهارم از حجم خود را از دست داده‌ است.

محققان بر این باورند در صورتی‌که سرعت فعلی ذوب شدن یخچال‌های طبیعی در هیمالیا ادامه پیدا کند تا سال ۲۱۰۰ دو سوم از پوشش یخ در این منطقه از بین می‌رود.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه ایندیپندنت، محققان در برآوردهای خود اظهار داشتند که افزایش دما در بالا رفتن سرعت ذوب یخچال‌های طبیعی نقش داشته است چرا که دمای هوا در فاصله سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۶ نسبت به سال‌های ۱۹۷۵ تا ۲۰۰۰ یک درجه سانتیگراد بیشتر شده‌ است.

انتهای پیام

هنوز اقدام خاصی برای ایمن‌سازی مسیر عبور یوزپلنگ در جاده میامی – سبزوار انجام نشده است/ دستگاه‌های متولی به کمک محیط‌زیست بیایند
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − هشت =

دکمه بازگشت به بالا