غیرت: کم ظرفیتی افراد در پذیرش مشکلات از عوامل بروز نزاع در جامعه است

فریده غیرت در گفت‌وگو با ایسنا، در راستای دعوت رئیس قوه قضائیه از صاحب‌نظران برای بررسی علل وقوع نزاع‌ها و دعاوی در جامعه که منتهی به تشکیل پرونده‌های کثیر قضائی می‌شود، اظهار کرد: این موضوع از طرف قوه قضائیه عنوان شده و دلایل توجیهی آن هم از ناحیه قوه قضائیه انجام خواهد شد. به طور قطع بعد از تشکیل جلسه‌ای در این باره و طرح مسائل می‌توان در مورد موضوعات مطرح شده اظهارنظر یا بحث و گفت‌وگو کرد.

این وکیل دادگستری با تاکید بر اینکه این اقدام قوه قضائیه در راستای دعوت از صاحب‌نظران کار بسیار خوب و ارزنده‌ای است، عنوان کرد: اینکه چه عواملی باعث پیدایش این معضل و ناهنجاری می‌شود ناشی از عوامل اجتماعی و عواملی است که ریشه فرهنگی و تربیت اجتماعی دارد. این برخوردها و نزاع‌ها گاهی به علت ناملایمات و تضاد منافع است و متأسفانه از طرف دیگر ظرفیت افراد در پذیرش مشکلات هم کم است به نحوی که تحمل پذیرایی مشکلات را ندارند که منجر به برخوردهای بد و ایجاد ناهنجاری می‌شود.

وی بیان کرد: البته ایجاد راهکارهای مقابله با این مسائل صد درصد نیازمند یک کار فرهنگی و توصیه به مردم است تا در بروز مسائل و مشکلات در گام اول به سمت ناهنجاری، خشونت و سایر مسائل نروند. ما می‌بینیم که در جامعه یک مسئله کوچک منجر به برخورد فیزیکی می‌شود. این موارد نیاز به فرهنگ‌سازی و توجه به جامعه در خودداری و تحمل دارد.

این وکیل دادگستری تصریح کرد: مسائل اقتصادی نیز یکی از عوامل بروز اختلاف است که می‌تواند مشکل‌ساز باشد اما اینکه مردم بیاموزند در مواجهه با مشکلات کوچک و بزرگ چه برخوردی انجام دهند مهمترین راهکار مقابله با این موارد است. مردم باید بیاموزند خوددار باشند و با درایت بیشتر با مشکلات برخورد کنند.

شهادت شهید فخری‌زاده به فرصتی برای تقویت همبستگی ملی تبدیل شود
هم اکنون بخوانید

غیرت افزود: فرهنگ‌سازی اصولاً در جامعه بر عهده متولیان جامعه و کسانی است که مستقیم با فرهنگ مردم سرو کار دارند تا به آنها آموزش دهند.

وی در پایان گفت: پیشنهاد قوه قضائیه برای پیدا کردن راهکار و دعوت از صاحبنظران برای رسیدن به نقطه اشتراک پیشنهاد خوبی است اما فرهنگ سازی و توجه به مردم که از همان ابتدای کار به سراغ بدترین نوع اقدامات نروند از همه مسائل اهمیت بیشتری دارد که باید تعلیم و ترویج داده شود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + 6 =

دکمه بازگشت به بالا