محمد رضایی در گفت و گو با پایگاه خبری ایسنا با اشاره به اینکه این کانونها در شهرستانهای بجنورد و مانه و سملقان فعال شده اند، گفت: تاکنون در شهرستان مانه و سملقان در سطح ۲۵ هکتار مبارزه انجام شده است.
وی افزود: در شهرستان بجنورد نیز کانوهان های ملخ از منطقه نوده چناران تا مجتمع پتروشیمی خراسان فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون در سطح شش هکتار با آن مبارزه شده است.
رضایی ادامه داد: هم اکنون تمامی کانونهای دائمی این آفت در حال رصد است و با آن مبارزه انجام خواهد شد.
وی اظهار کرد: سه شهرستان بجنورد، شیروان و فاروج کانونهای اصلی ملخ برای مبارزه هستند که کپسولهای گذاشته شده توسط ملخها در این شهرستان متعلق به سال گذشته و نواحی صعب العبوری بوده که امکان مبارزه در آنجا وجود نداشته است.
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اینکه حدود یک ماه گذشته برای مبارزه با آفتهای ملخ، زنگ زرد گندم و سفیدک انگور مبلغ ۲.۸ میلیارد تومان را از سازمان مدیریت و اعتماد نو به نقل از برنامه ریزی درخواست داده بودیم، تصریح کرد: هنوز یک ریال از مبلغ درخواست شده اختصاص نیافته است.
وی تاکید کرد: مبارزه با ملخ بر عهده دولت است و باید اعتبار لازم جهت مبارزه با آن اعطا شود.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی تصریح کرد: مبارزه به زنگ زرد گندم و سفیدک انگور جز وظایف بخش دولتی است و رقم درخواست شده از دولت برای کانونکوبی این گونه از بیماریها بوده است.
انتهای پیام