به گزارش ایسنا، حسین وطندوست دیروز در اختتامیه نخستین رویداد کارآفرینی با اشاره به همکاریهای انجام شده در برگزاری این رویداد، اظهار کرد: گشتن و پیدا کردن همکار در حوزههای دیگر مهم است و اطمینان دارم برای ایدههای ارائه شده در این رویداد در رشتههای دیگر همکار پیدا شده است، هر چند ممکن است ایدهها هنوز خام باشد.
وی با اشاره به مطرح شدن ایجاد پارک علم و فناوری، ادامه داد: پزشک و مهندس باید در کنار هم کار کنند و باید تمرین کنیم و برندهای در این رویدادها وجود ندارد. همچنین باید توجه داشت که وزارت بهداشت در محدوده بودجه خود از طرحها حمایت میکند و البته ایده در این حوزه کم نیست، بلکه به دنبال حرف حساب هستیم.
وطندوست افزود: کشور در حوزه آموزش و تربیت نخبه در داخل و خارج کشور موفق است، به طوری که ایران جزو رتبههای یک تا پنج برای صادرات نیرو به خارج از کشور قرار دارد. همچنین موفقیتهای حوزه پژوهش نیز بسیار قابل توجه است، به طوری که در رتبه ۱۶ دنیا و اول منطقه هستیم و بالای ۱۶ هزار مقاله فقط در حوزه پزشکی منتشر میشود که بودجه صرف شده برای آن قابل توجه است.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با تاکید بر بازنگری در حوزه فعالیتهای پژوهشی حتی شناسایی فعالان متقلب این حوزه، ادامه داد: پژوهش پایه فناوری است و باید جهت پیدا کند و باید به سمت ارائه سرویسها و اطلاعات حرکت کرد؛ چرا که برخی از آمار بسیار نگرانکننده است که نمونه آن آمار بالای ام.آر.آی است که دلیلی هم برای آن وجود ندارد.
وطندوست با بیان اینکه همه نمیتوانند فناور باشند، گفت: یادمان باشد ما همه شاهد مشکلات هستیم، ولی هیچوقت برای حل آن کاری نمیکنیم و افراد کمی هستند که در این حوزه فکر و اقدام میکنند، به همین خاطر فناوران باید شناسایی شوند و مورد حمایت قرار گیرند.
وی از تعریف آموزشگاه فناوری خبر داد و خاطرنشان کرد: نشستهای این چنینی میتواند به صورت کشوری هم برگزار شود و مورد حمایت است و همه تلاش ما ورود جوانان به این حوزه است که وزارت بهداشت مسیر را برای فعالان کوتاه کرده و پارکهای فناوری هم پذیرای فعالان این حوزه هستند.
انتهای پیام