عدم اعتماد مردم به اپلیکیشن‌های داخلی از بی‌اعتمادی به صداوسیما است

یک عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: بی‌اعتمادی و عدم تمایل مردم به استفاده از اپلیکیشن‌های داخلی به دلیل بی‌اعتمادی به صداوسیما است که این بی‌اعتمادی بر روی تمام زوایای ارتباط جمعی تاثیر گذاشته است. صدا و سیما باید درون خود اصلاحاتی را انجام دهد.

به گزارش اعتماد نو، عبدالرضا هاشم‌زائی در خصوص عدم تمایل مردم به استفاده از اپلیکیشن‌های داخلی، بیان کرد: من فکر می‌کنم بی‌اعتمادی مردم به صدا و سیما بر روی سایر بخش‌ها نیز تاثیر گذاشته است و می‌تواند یکی از دلایل عدم اعتماد مردم به اپلیکیشن‌های داخلی باشد. شایعاتی که نیز در رابطه با کنترل اپلیکیشن‌های داخلی مطرح است بر روی ذهن افراد به خصوص جوانان تاثیر گذاشته است و آن‌ها را به سمت اپلیکیشن‌های خارجی سوق داده است. اگر صدا و سیما رویکرد خود را تغییر دهد و در افکار عمومی تنها بلندگوی یک جناح خاص نباشد؛ مردم بیشتر به صدا و سیما اعتماد خواهند کرد و به دنبال آن اعتماد مردم به اپلیکیشن‌های داخلی و اخبار داخل کشور جلب می‌شود.

وی در ادامه گفت: صدا و سیما مخاطبان زیادی دارد و اگر مردم به آن اعتماد بیشتری کنند و آن را صدا و سیمای جمهوری اسلامی بدانند نه تنها بلندگوی یک جناح خاص بر روی سایر بخش‌ها نیز قطعا تاثیرگذار خواهد بود. به عنوان مثال نمایندگان مردم تهران در مجلس ۳۰ نفر هستند که همگی از یک لیست انتخاب شده‌اند البته ممکن است که در طرز تفکرشان نیز اختلافاتی وجود داشته باشد؛ اما در این یک سال چند نفر از نمایندگان این لیست به عنوان کارشناس یا مهمان برای حضور در صدا و سیما دعوت شده‌اند؟ تاکنون نمایندگان مجلسی که دعوت شده‌اند بیشتر از چه جناحی بوده‌اند؟ من اعتقادم بر این است که صدا و سیما نباید تنها بلندگو یک جناح خاص باشد و باید سعی کند تا اعتماد همه مردم را جلب کند.

پایان بررسی اصلاحات مجلس درباره بودجه ۱۴۰۰ در شورای نگهبان/ همچنان ابهامات و ایرادات باقی است
هم اکنون بخوانید

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: اعتقاد من بر این است که بی‌اعتمادی مردم به صدا سیما در همه جنبه‌ها اثرگذار است و این بی‌اعتمادی بر روی رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها و حتی اپلیکیشن‌های داخلی نیز اثرگذار است. وگرنه دلیلی ندارد که بی.بی.سی این میزان دنبال‌کننده داشته باشد. از نظر من مقصر اصلی عدم بی‌اعتمادی مردم به اپلیکیشن‌های داخلی صدا و سیما است. صدا و سیما باید به مردم اعتماد کند و واقعیت‌ها را به آن ها بگوید.

وی افزود: در بخش سریال‌ها نیز به همین‌گونه است. ما در گذشته شاهد ساخته شدن سریال‌های پربیننده‌ای مانند یوسف پیامبر (ص) و سلطان شبان بودیم اما صدا و سیما در این سال‌ها در این زمینه نیز رویکرد ملی نداشته و یا به میزان کافی هزینه نکرده است. از نظر من بهترین راه برای جلب اعتماد مردم به اپلیکیشن‌های داخلی این است که صدا و سیما در درون خود اصلاحات انجام دهد چرا که اعتماد به صدا و سیما بر روی سایر بخش‌ها نیز تاثیرگذار است.

منبع: ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا