آزادی کامل نوار مرزی عراق با سوریه و اردن

نیروهای عراقی در ادامه عملیات خود علیه داعش، توانستند گذرگاه مرزی “الولید” در مرز سوریه و بخش‌های باقیمانده در مرزهای عراق با سوریه و اردن را آزاد کنند.

به گزارش اعتماد نو به نقل از ایسنا، شبکه خبری سومریه نیوز خبر داد که رسانه جنگ عراق اعلام کرد که با نظارت و اعتماد نو به نقل از برنامه‌ریزی فرماندهی عملیات مشترک، فرماندهی نیروهای مرزی عملیات گسترده‌ای را با عنوان “الفجر الجدید” برای آزادی مناطق نوار مرزی با مشارکت نیروهای گارد، حشد عشایر و جنگنده‌های ارتش و ائتلاف ضد داعش آغاز کردند.

براساس گزارش این مرکز این عملیات به آزادی گذرگاه مرزی ولید و آزادی نوار مرزی باقی‌مانده بین مرزهای سوریه و عراق و اردن منجر شد.

رسانه جنگ عراق اعلام کرد، این نوار مرزی بین گذرگاه الولید و طریبیل و در نزدیکی پایگاه التنف قرار دارد که نیروهای آمریکایی در آنجا مستقر هستند.

کاخ سفید دیدار ترامپ و پوتین در اجلاس گروه ۲۰ را تایید کرد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − هفت =

دکمه بازگشت به بالا