خانه تروریست‌های وهابی تکفیری شناسایی و پاکسازی شد

به گزارش اعتماد نو ، وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای با اشاره به آخرین اقدامات این وزارتخانه در راستای مبارزه با تروریست‌های جنایتکار اعلام کرد:

به آگاهی ملت شریف ایران می رساند در ادامه پیگیری سرنخ های اطلاعاتی با هدف پاک کردن میهن اسلامی از لوث بقایای تروریست ها، سربازان گمنام امام زمان (عج) با همراهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی انتظامی موفق شدند دیگر عناصر تروریست مرتبط با اقدام تروریستی ۱۲ رمضان را قبل از هرگونه اقدام، شناسایی و دستگیر کنند.

در این عملیات، مقدار قابل توجهی سلاح، مواد پیش سازه ی بمب، کمربند انفجاری، وسایل ارتباطی و مدارک جعلی کشف شد.
همچنین چند خانه امن تروریست های وهابی – تکفیری در شمال غرب کشور شناسایی و پاکسازی شد.
روند تعقیب مقر فرماندهی این جنایتکاران وابسته به استکبار و اذناب منطقه ای آنها در آن سوی مرزها ادامه دارد که نتایج مهم این عملیات متعاقبا به اطلاع ملت شریف و شهیدپرور ایران خواهد رسید.
منبع:اعتماد نو به نقل از ایلنا
وزیر اطلاعات پیشنهادی دولت چهاردهم کیست؟
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 11 =

دکمه بازگشت به بالا