تعدادی از مدیران بازداشت شده شبکه‌های تلگرام آزاد می‌شوند

به گزارش اعتماد نو ؛ حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در مصاحبه با صداوسیما درباره علت دستگیری ۱۲ نفر از مدیران شبکه‌های تلگرامی در روزهای پایانی سال گذشته افزود: کانال هایی که بسته شد و افرادی که در همین ارتباط دستگیر شدند به تشخیص قاضی پرونده مرتکب اعمال برخلاف امنیت ملی شده بودند که اقدامات مجرمانه ای داشتند.
او گفت: برای ما تفاوتی نمی‌کند که این شبکه‌ها به چه جریانی وابسته باشند و دستگاه قضائی طبق قانون عمل می کند و هم دستگیری این افراد و هم ادامه بازداشت آنان طبق قانون بوده است و طبق قانون هم ادامه خواهد داشت.
دادستان کل کشور در خصوص درخواست برخی از مسئولان دولتی و مجلس برای آزادی این افراد نیز افزود: در هر حال افرادی که دستگیر می‌شوند خواه ناخواه دوستان و هوادارانی دارند که درخواست آزادی آنان را می‌کنند و دستگاه قضائی سعی می‌کند در روند دستگیری و ادامه بازداشت طبق موازین قانونی عمل کند.
منبع:دیده بان ایران
اولین گواهینامه حرفه‌ای بازارپول اعطا شد/ معافیت از مصاحبه برای دارندگان گواهینامه
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − ده =

دکمه بازگشت به بالا