امروز

یکشنبه, ۲ مهر , ۱۴۰۲

  ساعت

۰۸:۳۵ قبل از ظهر

سایز متن   /


به گزارش اعتماد نو، عنایتی در گفت و گو با پایگاه خبریان که در نشریات کویت نیز بازتاب گسترده ای داشت، تصریح کرد: اظهارات امیر کویت مبنی بر انجام گفت و گو با تهران، گام مهمی برای تقویت ثبات منطقه[…]


به گزارش اعتماد نو، عنایتی در گفت و گو با پایگاه خبریان که در نشریات کویت نیز بازتاب گسترده ای داشت، تصریح کرد: اظهارات امیر کویت مبنی بر انجام گفت و گو با تهران، گام مهمی برای تقویت ثبات منطقه ای است و اکنون منطقه بیش از هر زمان دیگری به همگرایی و اتخاذ مواضع و دیدگاههای مشترک در مقابل چالشها و تهدیدات داخلی و خارجی نیاز دارد.
عنایتی گفت: خاورمیانه اکنون به این گونه مواضع مسالمت آمیز و گفت و گو محور نیاز مبرم دارد و باید با بکارگیری تمامی ظرفیت های مثبت در جهت تقویت همکاری ها گام برداریم و رویکرد مثبت کویت برای حمایت از گفت و گو و همکاری در زمینه های منطقه ای و بین المللی نیز دیده می شود.
سفیر ایران افزود: مواضع کویت در نشست منامه برای گفت و گو با تهران امر عجیبی نیست، چرا که در پیش گرفتن این رویه، همواره اثر مثبت خود را بر روابط مشترک در آینده خواهد گذاشت.
عنایتی اضافه کرد: گفت و گو و مذاکره تاکنون در زمینه های مختلف مفید و مؤثر بوده که نمونه بارز آن در مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای غربی نمایان شد و به رغم مسیر پرچالش مذاکرات، ایران توانست جامعه جهانی را نسبت به مسالمت آمیز بودن اعتماد نو به نقل از برنامه هسته ای خود متقاعد کند .
سفیر ایران گفت: مذاکرات هسته ای به نتایج موفقیت آمیزی رسید، بنابر این و با توجه به شرایط منطقه، باید گفت و گوها ادامه یابد و نتایج مثبت آن به نفع مصالح و منافع کشورها و مردم خاورمیانه خواهد بود.
عنایتی افزود: تهران معتقد است که باید از هر اقدامی در جهت ایجاد تنش در روابط مشترک منطقه ای فاصله گرفت و در جهت تقویت همکاری ها گام برداشت چرا که امروزه امت اسلامی نیاز به دیدگاه مشترک برای مقابله با چالش های پیش روی خود دارد و این چالش ها بیشتر با دخالت های خارجی مرتبط است، لذا کشورهای اسلامی باید با تعامل و همکاری و با توجه به دستورات اسلامی در جهت وحدت حرکت کنند و برای مقابله با اقداماتی که قصد برهم زدن وحدت اسلامی را دارد، آماده باشند.
سفیر ایران در این گفت و گو همچنین از اجرای مرحله دوم مبادله زندانیان میان ایران و کویت خبر داد و گفت: در مرحله نخست مبادله زندانیان، یک سوم زندانیان ایرانی به کشور منتقل شدند و بقیه محکومیت خود را در زندانهای ایران سپری می کنند.
عنایتی اضافه کرد: این اقدام روحیه انسان دوستانه دولت کویت را نشان می دهد و فراهم شدن شرایط مبادله زندانیان این ظرفیت را ایجاد کرد تا خانواده های زندانیان بتوانند با فرزندان خود در داخل کشور ایران ملاقات کنند .
وی افزود: ایران و کویت علاوه بر روابط سیاسی، فرهنگی و تجاری، از ارتباطات مردمی نیز برخوردار هستند.

منبع: ایرنا

image_printنسخه چاپی
اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
برچسب ها:
دیدگاهها

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

کنکور ۱۴۰۲
حال و هوای خرید کریسمس در تهران

آغاز تمرینات «آی دی جودو» برای اولین بار در ایران
افزایش امتیاز معلمان استثنایی

آغاز تمرینات «آی دی جودو» برای اولین بار در ایران
افزایش امتیاز معلمان استثنایی

آغاز تمرینات «آی دی جودو» برای اولین بار در ایران
افزایش امتیاز معلمان استثنایی