رئیس مرکز رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ایکنا میتواند با نگاه قرآنی به همه موضوعات جامعه، عینکی به افراد بدهد که افراد با آن عینک نگاه متفاوتی داشته باشند و مسائل را از زاویه دید قرآنی مورد بررسی و تحلیل قرار دهند.
به گزارش اعتماد نو ، سیدمرتضی موسویان، رئیس مرکز رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به این موضوع که فضای مجازی دارای ویژگیهای خاص است، گفت: بیواسطهگری، یکی دیگر از ویژگیهای فضای مجازی است؛ یعنی میان تولیدکننده و دریافتکننده محتوا هیچ دروازهبانی وجود ندارد. همچنین در زمینههای قرآنی، فعالیتهای بسیاری خوبی انجام شده اما در تناسب با نیاز امروز هنوز جای کار زیادی باقی مانده است.
وی افزود: ایکنا یکی از رسانههایی است که همه مسائل همچون سیاست، اجتماعی، فرهنگ، بینالملل را از دیدگاه قرآن نگاه میکند. این نگاه ویژه باید در کل کشور گسترش یابد. متأسفانه انس با قرآن موضوعی است که در همه اقشار جامعه محقق نشده و این اتفاق باید در مورد افرادی که قرار است در آینده مسئولیت داشته باشند، رخ دهد.
رئیس مرکز رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: آنچه که ما به عنوان نسخه ویژه و مزیت رقابتی تلقی میکنیم، قرآن است و اتکا به قرآن، استفاده از قرآن و تسلط به قرآن برای همه زمینهها، امری واجب و لازم است.
وی بیان کرد: ایکنا، خبرگزاری قرآنی است و این موضوع که همه رویکردها و موضوعات را از دیدگاه قرآن تبیین میکند، خدمت بزرگ و ویژهای را انجام داده است؛ بنابراین از این منظر میتوان ایکنا را به گونهای دیگر ارزیابی کرد. همچنین خبرگزاری ایکنا میتواند با این نگاه، عینکی به افراد بدهد که افراد با آن عینک نگاه متفاوتی داشته باشند و مسائل را از عینک قرآنی مورد بررسی و تحلیل قرار دهند.
موسویان اظهار کرد: زمانی که افراد مسائل را از عینک قرآنی مشاهده کنند، سبب میشود تا با آنچه که به صورت اقتضایی روبرو میشوند و بایستی مدیریت کنند، برای آن موارد اقتضایی از دانش قرآنی بهره میگیرند. این مسأله واقعا بسیار مورد نیاز جامعه ماست. همچنین باید این موارد در اعتماد نو به نقل از برنامههای درسی، اعتماد نو به نقل از برنامههای مدیریتی و آموزشهای مختلف دیده شود به اندازهای که مورد نیاز جامعه است. البته متأسفانه هنوز به آن حد مقبول و ایدهآل نرسیدهایم.