روز گذشته، دانشگاه کردستان به همت انجمن اسلامی دانشجویان میزبان حجت الاسلام و المسلمین منتجب نیا بود. به گزارش اعتماد نو، قائم مقام حزب اعتماد ملی با بیان لزوم نظارت و کنترل دائم تمامی ارکان حاکمیت بدون استثنا توسط مردم[…]
روز گذشته، دانشگاه کردستان به همت انجمن اسلامی دانشجویان میزبان حجت الاسلام و المسلمین منتجب نیا بود.
به گزارش اعتماد نو، قائم مقام حزب اعتماد ملی با بیان لزوم نظارت و کنترل دائم تمامی ارکان حاکمیت بدون استثنا توسط مردم عنوان کرد : اصلاحاتی که ما از آن دفاع می کنیم و مفاهیم آن ریشه دینی دارد عاملی برای کنترل قدرتمندان و مسئولان از افتادن در ورطه فساد و تباهی و اضمحلال می باشد که به دروغ از سوی مخالفان و اقتدارگرایان به بی دینی و ولنگاری اخلاقی تعبیر می شود . اصلاح به معنی زدودن خرافات , بدی ها , کج رویها و فساد از جامعه و حاکمیت است و نظارت دائم بر ارکان قدرت را بدنبال دارد . لذا افتخار می کنیم که به تبعیت از بزرگان دین و انقلابمان ” اصلاح طلبیم ” .
این استاد دانشگاه در بخشی دیگر از سخنانش با تشریح ضرورت وجود حکومت در جلوگیری از هرج و مرج و برقراری عدالت اجتماعی , تفاوت های حکومت دینی و دین حکومتی عنوان نمود : نظارت و کنترل و قانون مداری و رعایت حقوق همه آحاد ملت و دوری از مداحان و چاپلوسان , از شروط بقای حکومت دینی است و برای جلوگیری از خودکامگی و توهم مسئولان و متولیان حکومت نباید به فردی یا سازمان و نهادی فراتر از قانون و نظارت همگانی ” حقی ” بدهیم .
وی اشاره نمود : در حکومت دینی که اساس آن عقل و منطق و چارچوب آن احکام متقن شریعت است همه شهروندان علی السویه مورد توجه قرار میگیرند و نباید نژاد و زبان و مذهب و قومیت باعث تفاوت و امتیازی ویژه شود .قانون اساسی همه را یکسان دیده و دارای اشتراکات ملی و مذهبی دانسته است .
ایشان ضمن انتقاد از نگاه ” قومیت هراسی ” موجود در بخشی از حاکمیت اعلام داشت : همه اقوام عزیز تعلق خاطر به ایران و اسلام دارند و این علاقه قومی عشق به کشور و رشد وتعالی آنرا مضاعف می کند .نگاه سنگین امنیتی و قومیت هراسی باید از این سرزمین رخت بربندد و همه ایرانیان دست در دست هم برای توسعه همه جانبه کشور تلاش کنند .
وی در پاسخ به سوالی در خصوص نحوه حضور اصلاح طلبان و حزب اعتمادملی در انتخابات پیش رو , اعلام کرد : یکی از عرصه های اعلام حضور و نقش آفرینی مردم و تعیین مسیر حرکت سیاسی کشور انتخابات است و برای اصلاح طلبان این مقوله بسیار مهم است . در حال حاضر همه اصلاح طلبان در حال تلاش و رایزنی برای سازماندهی نیروها و تعیین شاخص ها و رصد نیروها برای حضوری قدرتمند و پیروزمندانه در انتخابات هستند . حزب اعتمادملی بعنوان یکی از بزرگترین و موثرترین احزاب اصلاح طلب کشور هم با محوریت استقلال فعالیت حزبی در زمان انتخابات که به نوعی بهار سیاسی محسوب می شود , در تعامل و ائتلاف های سیاسی همگام با اصلاح طلبان در انتخابات آینده حضور می یابد.
منتجب نیا در پاسخ به سوالی در مورد میزان رضایت از عملکرد دولت تدبیر و امید گفت : دولت دکتر روحانی مانند همه دولتهای گذشته نقاط ضعف و قوت دارد و تاکنون گامهای بزرگ و بلندی در سیاست خارجی و اصلاح وضعیت موجود با توجه به خرابیها و ضعف های دولت گذشته برداشته است و بسیاری از خواسته ها و مطالبات جدی مردم را که دغدغه اصلاح طلبان هم بوده مورد توجه قرار داده است و امیدواریم در ماههای پایانی سرعت تصمیمات و رفع گرفتاری مردم بخصوص در مسائل اقتصادی و معیشتی و اشتغال را افزایش دهد .
نماینده سابق سه دوره مجلس در پاسخ به سوال شفاهی نماینده بسیج دانشجویی در مورد حوادث سال ۸۸ گفت : در سال ۸۸ حوادث تلخی برای همه جریانهای سیاسی و مردم اتفاق افتاد و محرومیت ها و مصدومیت ها و گرفتاریهای زیادی پیش آمد که واقعا وقت آن رسیده که دیگر از این مسائل همچون چماقی برای حذف مخالفان و با برچسب هایی چون عامل فتنه , ساکت فتنه استفاده نشود چون دیگرانی هم میتوانند بگویند ” کاسب فتنه ” البته حساسیت های رهبری در این مورد قابل احترام است و اعتقاد دارم که اگر قصد بررسی و واکاوی این حادثه را داریم باید با ریشه های ان و کسانی که آتش این قضایا را با تندروی و هتاکی در مناطرات آغاز کردند و به تحربک طرفداران رقبا پرداختند و دودستگی و انشقاق را در جامعه اسلامی پررنگ کردند نیز توجه کنند و در این زمینه کسانی حق داوری دارند که بی طرف و منصف و عادل باشند و هرکسی را بر اساس قصورش مقصر کنند. بنظرم حصر و حبس منتقدان و مخالفان هیچ سودی برای نظام ندارد و بزودی باید حصر با نظر مثبت بزرگان قوم کم کم برداشته شود .
این فعال سیاسی در پاسخ به سوالی در مورد سخنان رئیس قوه مقننه در پاسخ به رئیس جمهور در خصوص برخورد با مطبوعات عنوان کرد : به اعتقاد بنده این نوع پاسخ و گفتمان بین دو مقام عالیرتبه و در پاسخ به رئیس جمهوری که دومین مقام عالی کشور است و با رای مستقیم مردم انتخاب می شود , در شان ایت الله لاریجانی نبود و این نوع برخورد خارج از عرف معمول در جمهوری اسلامی است .کیست که نداند منظور دکتر روحانی برخورد با جرائم مطبوعاتی است که از بیت المال ارتزاق می کند و غیر مستقیم زیر نظر رهبری انقلاب است و متاسفانه تبدیل به ” تهمت نامه”و “افترانامه ” و “هتاکی نامه” شده است .