مردم برقراری حکومت مبتنی بر قوانین اسلام را برگزیدند

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین یوسفعلی شکری صبح روز یکشنبه ۱۹ بهمن با حضور در اعتماد نو به نقل از برنامه زنده «در انتهای الوند» شبکه ۲ سیما ضمن تبریک ایام پیروزی انقلاب اسلامی با بیان خاطراتی از دوران انقلاب گفت: در سال ۱۳۵۱ در رابطه با برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای ۱۵ خرداد بازداشت شدم. در سال‌های ۱۳۵۲، ۱۳۵۴ و ۱۳۵۶ نیز مجدداً در همین ارتباط و در آخرین مرحله در رابطه با حمایت از اعتصاب کارکنان شرکت نفت در خوزستان بازداشت شدم.
وی افزود: خاطرم هست در ۱۹ بهمن سال ۱۳۵۷ در خیابان انقلاب اسلامی با جمعیت کثیری از مردم در حال تظاهرات بودیم و شعارها حول محور شکل‌گیری حکومت اسلامی بود و البته عده کمی نیز شعارهایی به غیر از این می‌دادند. خواست مردم در آن زمان برقراری حکومت مبتنی بر قوانین اسلام بود ولی عده‌ای درکی از این موضوع نداشتند و از جریانات مردمی عقب بودند و از راه مردم دور شدند، راهی که توسط امام خمینی (ره) جلوی ملت ایران باز کرده بودند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: گروه‌هایی که با راه امام (ره) و مردم همراه نبودند به انحراف کشیده شدند و سرنوشت آنان را در طول تاریخ انقلاب و پس از آن دیدیم. در آن زمان ساواک و سیاست‌مداران پهلوی تمام تلاش خود را برای به انحراف کشیدن مبارزات مردم و فعالیت‌های حوزه علمیه به خرج دادند، اما امام خمینی (ره) هرگز به حاشیه نپرداخت و هدف را فراموش نکرد.
وی با اشاره به خاطرات دوران زندان در زندان قزل‌قلعه گفت: در آنجا کتاب وجود نداشت و مطالب به صورت دست‌نوشته و پنهانی رد و بدل می‌شد و وقتی عوامل پخش این دست‌نوشته‌ها دستگیر شدند تحت سخت‌ترین شکنجه‌ها قرار گرفتند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به شرایط پیش از انقلاب گفت: در کنار مسائل و فشارهای اقتصادی شاهد ناهنجاری‌های اجتماعی و سیاسی بودیم و یک سخنرانی یا اعلامیه منجر به دستگیری و زندانی شدن افراد می‌شد.
حجت الاسلام والمسلمین شکری ادامه داد: امروز مردم باید دشمن‌شناسی کنند و راه را بشناسند. برای رسیدن به اهداف متعالی باید سختی‌های زیادی کشید تا پیروزی را به دست آورد.

کرونا چه بر سر «رعد و برق» آورد؟
هم اکنون بخوانید

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × یک =

دکمه بازگشت به بالا